هدف از این تحقیق ، بررسی ارتباط بین جهت گیری هدفی ، فضای انگیزشی با منابع کسب اعتماد به نفس در والیبالیست های شرکت کننده در مسابقات سوپر لیگ فصل 84-83 بود. نمونه آماری پژوهش را 80 بازیکن که همه به صورت حرفه ای در مسابقات سوپر لیگ کشور شرکت داشتند ، تشکیل می دادند . برای جمع آوری داده ها از 3 پرسشنامه استفاده شد . پرسشنامه جهت گیری هدفی ، پرسشنامه فضای انگیزشی ادراک شده ( PMCQ ) و پرسشنامه منابع کسب اعتماد به نفس ورزشی ( SSCQ ) . بررسی نتایج به دست آمده نشان داد در بین منابع 8 گانه اعتماد به نفس در کل عامل تسلط بر مهارت ، شیوه رهبری مربی و نمایش توانایی ، بالاترین میانگین را داشتند و در مجموع افراد دارای جهت گیری تکلیف مدارانه از منابع اعتماد به نفس بیشتری بهره می گیرند . افراد تکلیف مدار عوامل تسلط بر مهارت و حمایت اجتماعی را به عنوان عامل ایجاد اعتماد به نفس در خود در نظر گرفتند ، در حالی که افراد خود مدار عامل موقعیت دلخواه را تیم هایی که فضای انگیزشی حاکم بر آنها تکلیف مدارانه بوده ، عامل تسلط بر مهارت را عامل ایجاد اعتماد به نفس در نظر گرفتند و در مقابل در فضای انگیزشی خودمدارانه عوامل موقعیت دلخواه و ابراز شایستگی های جسمانی به عنوان عوامل ایجاد اعتماد به نفس مطرح بودند .
unknown, . (1386). ارتباط بین جهت گیری هدفی ، فضای ادراک شده انگیزشی و منابع کسب اعتماد به نفس در دالیبالیست های شرکت کننده در سوپر لیگ کشور. حرکت, 27(27), -.
MLA
unknown, . "ارتباط بین جهت گیری هدفی ، فضای ادراک شده انگیزشی و منابع کسب اعتماد به نفس در دالیبالیست های شرکت کننده در سوپر لیگ کشور", حرکت, 27, 27, 1386, -.
HARVARD
unknown, . (1386). 'ارتباط بین جهت گیری هدفی ، فضای ادراک شده انگیزشی و منابع کسب اعتماد به نفس در دالیبالیست های شرکت کننده در سوپر لیگ کشور', حرکت, 27(27), pp. -.
CHICAGO
unknown, "ارتباط بین جهت گیری هدفی ، فضای ادراک شده انگیزشی و منابع کسب اعتماد به نفس در دالیبالیست های شرکت کننده در سوپر لیگ کشور," حرکت, 27 27 (1386): -,
VANCOUVER
unknown, . ارتباط بین جهت گیری هدفی ، فضای ادراک شده انگیزشی و منابع کسب اعتماد به نفس در دالیبالیست های شرکت کننده در سوپر لیگ کشور. حرکت, 1386; 27(27): -.