هدف پژوهش بررسی آثار سینماتیکی حمل کوله پشتی مدرسه با چهار وزن مختلف بر پارامترهای منتخب وضعیت قامت در راه رفتن دانش آموزان بود آزمودنی ها از میان داوطلبان با میانگین سنی 32/0+ 26/13 سال و میانگین وزن 7/7 +96/54 کیلوگرم بودند 12=N کوله پشتی با وزن های 25/7% و 10 در صد و 15 در صد وزن بدن آنها در یک مسیر 200 متری و با سرعت دلخواه حمل شد از آزمودنی ها در وضعیت ایستاده و در حال راه رفتن سینما توگرافی انجام شد پس از تجزیه و تحلیل سینماتیکی فیلم های گرفته شده و مقایسه آن با وضعیت بدون بار( گروه کنترل) مشخص شد که افزایش وزن کوله پشتی به اندازه ده در صد و بیشتر از وزن بدن سبب کاهش طول گامها به طور معنی دار می شود علاوه بر این مشخص شد مقدار وزن ده در صد باعث افزایش تواتر گام و زوایای تمایل تنه و سر و گردن به جلو می شود سایر اوزان کوله پشتی تاثیر معنی داری در پارامترهای فوق الذکر نداشت لذا توصیه می شود وزن کوله پشتی در این رده سنی بیشتر از 5/7 در صد وزن بدن نباشد
زاده, دکتر مهدی نمازی, ابراهیم, دکتر خسرو, سررشته, مهران, & صالحی, حمید. (1382). آثار سینماتیکی حمل کوله پشتی بر راه رفتن و وضعیت قامت نوجوانان. حرکت, 16(16), -.
MLA
دکتر مهدی نمازی زاده; دکتر خسرو ابراهیم; مهران سررشته; حمید صالحی. "آثار سینماتیکی حمل کوله پشتی بر راه رفتن و وضعیت قامت نوجوانان", حرکت, 16, 16, 1382, -.
HARVARD
زاده, دکتر مهدی نمازی, ابراهیم, دکتر خسرو, سررشته, مهران, صالحی, حمید. (1382). 'آثار سینماتیکی حمل کوله پشتی بر راه رفتن و وضعیت قامت نوجوانان', حرکت, 16(16), pp. -.
VANCOUVER
زاده, دکتر مهدی نمازی, ابراهیم, دکتر خسرو, سررشته, مهران, صالحی, حمید. آثار سینماتیکی حمل کوله پشتی بر راه رفتن و وضعیت قامت نوجوانان. حرکت, 1382; 16(16): -.